Esittely

TERVETULOA KENNELSIVUILLENI!

Olen Pirjo Harrinvirta, kasvatan koiria kennelnimellä PAW´S MYSTERY. Minulla on rotuina Yorkshirenterrieri, maltankoira ja havannankoira. Lapset ovat jo muuttaneet kotoa maailmalle, mutta mieheni Jukka toimii apuna koirien hoidossa. Koiramme kasvavat meillä kotona rakastettuina perheenjäseninä. Kotimme sijaitsee maalla, kauniilla niemellä Lohjan Hiidenvedellä, ison puutarhan ja suurten puiden ympäröimällä tilalla jossa koirien on mukava ja turvallinen paikka juoksennella ja temmeltää.

Olen suorittanut Suomen Kennelliiton kasvattajan peruskurssin ja allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen. Olen jäsenenä; Suomen Kennelliitto, Suomen Koirankasvattajat ry, Yorkshirenterrieri ry, Maltalaiset ry, Havannalaiset ry

Kaikki mellä syntyneet pennut rekisteröidään, sirutetaan ja eläinlääkäri tarkastaa ja kirjoittaa lääkärintodistuksen pennuista. Kauppakirjat kirjoitetaan Suomen Kennelliiton lomakkeelle. Mukaansa pennut saavat kattavan pentupaketin, rotukohtaiset hoito-ja ruokintaohjeet sekä kasvattajan elinikäisen tuen.

Tavoitteeni on kasvaa ja kehittyä tässä koiramaailmassa ja kasvattaa korkeatasoisia, rodunomaisia, psyykkisesti ja fyysisesti mahdollisimman terveitä ja iloisia koiranpentuja. Toivon että kennelissämme syntyneet pentuset tuottavat yhtä suurta iloa uusille perheilleen kuin ne ovat meille tuottaneet.

koti.png

itse.png

esittely3.png